En fredag med Erica

Kom försent till skolan idag, kommer ofta försent så jag tror alla i min klass frågat minst en gång:
- Varför kommer du alltid försent.
börjar bli lite tjatigt att förklara, när jag inte ens har en bra förklaring.
Hade glömt mina nyklar hemma, usch denna fredagen var verkligen ingen bra.
På engelskan gjorde vi hörövning inför np, det kommer gå åt helvete säger jag bara.
Efter skolan drog jag hem, trodde jag skulle träna och gå på bio, men nehe inget av det. Så då trodde jag att det skulle bli skit fredag, så jag satt där hemma och surade.
Men sen skulle jag nana hos Erica, så mötte hon mig så är det en fyllegubbe som går efter mig och skricker på mig, jag trodde typ jag skulle bli våldtagen eller något, men sen halv sprang jag ifrån han. Mötte Erica och vi gick mot öppna, då ser jag han igen, och han börjar gå mot oss, han vinkar och ropar. Vi låtsats vi ska in vid huset där vi är, och sen tror vi han går runt där också, då börjar vi springa åt andra hållet. Sen gick vi på vägen istället, men så kommer han på andra hållet och vi möter han igen, så vi springer in i skogen och är typ as rädda. Men sen när vi kom ut ur skogen hittade han oss inte mera. Haha.
Sen på öppna drygade vi hos & tog flumiga kort.
- MAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAIS!!!
- Är dom sugna på majs?
Mais (mullsöjs innebandy lag) hade visste vunnit en match så dom kan typ kvala om att inte åka ner en divison och så kommer massa killar inspringades i rummet jag och Erica sitter i och skricker mais och slänger sig och kramas och har sig.
Först fattade vi ingenting, och det såg precis ut som att han var tvungen att ha majs på dirren. Det var lite småkul sådär, fick ont i magen av allt skratt.
Sen var det tråkigt på öppna, så vi drog till Konsum, sen hem till Erica, men då fick jag mensvärk så istället för att sova där åkte jag hem runt halv ett.
Imon drar hon till Thailand den skitungen, utan mig. Buhu!
Men ha det underbart där bby, (: <3

Erica, mitt hjärta!Emy min aids-hora var där!Kevin var där också, han var en snäll pojk idag! (:Benjo också, han tog sönder sina byxor! :oSen drog jag och Erica ut, toaletten på stationen här.Puss puss på dig min gurka!En kiss bild på Erica får avsluta det hela.

Kommentarer
Postat av: Gurkaaaaan (;

Omg, vi är så fett snygga bby (;

& JAG SAKNAR DIIIIIIIIIG! :o

2009-03-25 @ 18:34:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
ForHair.se
RSS 2.0