Engelska (N)

Sprang till skolan idag, klarade hela vägen faktiskt. Bryr mig inte om jag kommer försent i vanliga fall så, men idag var det nationellt prov på morgonen och det är pinsamt att rusa in där 10 min senare. Så jag sprang, det tog typ bara 5 min eller något. Gjorde nationella, läsförståelse, den gick faktiskt helt okej, pingvin delen var väl lite svår, sen rast och jag fick äta frukost. Sen hörförståelsen då, den gick åt skogen, chansade på alla verkligen. Gick lite bättre på cirkus delen iofs. Hoppas verkligen på G nu då.
Efter nationella vare klädsim som gällde, har för mig att klädsim skulle vara kul, men nej usch usch. Jag och Julia fuskade oss fram på listan med grejer man skulle göra och vi fick änligen ta av oss dom, men då får jag panik för jag fastnade med tröjan när jag skulle dra dne över huvudet, och jag kunde inte andas, jag blev as rädd och trodde jag skulle dö typ. Så inget mer klädsim för mig inte.
Efter det går jag hem då och följer med pappa till stan och monterar in en hylla i förrådet till våran nya lägenhet sen upp till a6.
Köpte en ny ögonskugga, ljusljus rosa. Jätte söt, inne på H&M. Köpte också ett nytt hippie band där, ett brunt och sen ett silver armband. Jag köpte också ett halsband med ett hjärta på på Ur&penn. Sen åkte vi hem och nu ska min syster hjälpa mig att leta reda på ställen i telefonkatalogen som jag ska ringa och fråga om sommarjobb.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
ForHair.se
RSS 2.0