Tävling

Jag är med och tävlar hos JLlicious om smycken (klocka) från Aldora.se
den som vinner får själv välja färg på klockan, var med du också!


Kommentarer
Postat av: J'licious & L'licious

härligt :)

2010-04-20 @ 15:17:52
URL: http://jllicious.blogg.se/
Postat av: Bessie

Veckans blogg har startat upp hos mig nu, helt gratis, varsegod att anmäla dig. Behöver jag säga att vinnarna får gratis pubelicitet?

2010-04-20 @ 15:39:47
URL: http://besidethelove.blogg.se/
Postat av: J O S E F I N - I don't do normal

vilken färg vill du helst ha? :)

2010-04-20 @ 16:16:06
URL: http://Josefins.tk
Postat av: ellie

sv: Oj, ursäkta. Var verkligen inte meningen att rota och vara nyfiken. Jag trodde att du liksom sa vad du skulle ha gjort om din kille hade varit det, hade absolut ingen aning om att du faktiskt hade varit med om det.

Förstår att man givetvis vill vara tillsammans med den man älskar, men ibland måste man även släppa taget. Jag har varit med om det, en kille som jag var dökär i hade en annan samtidigt som mig, från början så förnekade jag det och sen efter ett tag insåg jag vilken bajshög han var och sket totalt i han. Och det var jobbigt, för jag var verkligen kär i han, men som sagt, förnekade, trodde inte från början vad andra sa.

Min sambo vet vad som gäller, om han är tillsammans med mig är det bara jag som gäller, ska han hålla på med andra får han göra slut först. Och det är av ren respekt som jag tycker man ska göra det.

Givetvis förtjänar alla en andra chans, håller med dig om det. Men se inte till då att han gör det en gång till och sen tar du tillbaka han igen, för i slutändan är det bara du som blir sårad.

/Ellie

2010-04-20 @ 19:39:04
URL: http://elinrundstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
ForHair.se
RSS 2.0