Sa någon trött och sliten!?

Ska aboslut inte ställa några krav på mig själv när det kommer till bloggen utan tänker bara upptadera när jag orkar.
Som nu :)
Är vädligt trött denna vecka då jag har praktik, var där från 9 - 17 idag, har inte fått göra så mycket men sen kom Kenny dit & då klippte jag hans hår, tror han blev nöjd faktiskt. Ska se hur det ser ut sen när det är fixat och så med. Men det blev en bit kortare än han brukar ha men tycker bara det är fint :)
Imorgon är det sista dagen på praktiken, lite synd för jag har det rätt soft. Får komma och gå lite som jag vill, haha. Men har faktiskt lärt mig en hel del om herrklippning (praor på en herrsalong) så det är bra.
Längtar lite tills jag fått hem en egen docka att öva på.

Iallafall, har fett med träningsvärk, tränade i tisdags och igår. Duktigt va? :) men fan, kan ju knappt röra mig. Känner mig som en levande döing typ. Igår färgade jag även Kennys hår och det var också kul. Ska även färga hans ögonbryn i helgen, känns som jag fixar allt på han! Men jag tycker ju det är grymt kul att hålla på med sånt där så jag uppskattar ju bara att han vill att jag ska göra det. Haha.
Ska ju även klippa min kompis Julia snart, kanske till och med i helgen och min systeryster. Rätt många nära och kära som bett mig klippa dem och det känns kul. Man måste ju börja någon stans :) eller hur?
Nu tror jag inte det var många av er där ute som läste allt detta men det kommer ett tidinställt inlägg om komplex osv sen, för nu ska jag äta och dra till Mullsjö.
Tjao.

Hittade en liten blogg på google, här är iallafall salongen jag är i på dagarna och där står även Fadis, min handledare och klipper en docka. Haha.

Kommentarer
Postat av: michi

jag ville med bli klippt :(

2010-11-19 @ 10:21:26
URL: http://xfakesmile.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
ForHair.se
RSS 2.0