Komplex

~ Tidinställt inlägg  ~

Alla har vi komplex visst? Jag tänkte ta upp tre av mina (något jag sällan pratar om faktiskt).

1. Först och främst mina bröst, kan tycka detta är jätte pinsamt att bara ens prata om. Borde ju inte vara det då slutat av sjun och början av åtta gick ner väldigt mycket i vikt och växte i princip ingenting. Så sen dess har jag vart lång och smal. Så mina bröst är ett väldigt stort komplex för mig, så innan jag fyller 20 har jag gjort en operation. Var så säkra på det :) Efter det kommer både min självkänsla och mitt självförtroende om att våga växa stort, det är jag säker på.

2. Kärlekshanddtagen, som sagt har jag varit väldigt väldigt smal ett tag i yngre ålder & sen dess alltid vart smal. Nu ser det iallafall inte äckligt ut om man säger så men så fort jag äter något så samlas mitt fett på höfterna och bildar de här "kärlekshandtagen" usch, jag klarar inte av dom då det väljer över på byxkanten och sånt ni vet? Därför man ska äta bra och träna regelbundet? hum ..

3. Mina fötter och händer, kan bara säga två saker om dem, stora och bleka.

Detta är min syn på mig, men jag försöker leva med det. Detta är jag & jag ska vara glad för det jag har. Synd det är lättare sagt än gjort bara. Det blir ju lätt att jämnföra sig själv med andra.
Så därför tänker jag också ta upp tre saker som jag tycker om på mig själv.

1. Min ben, har fått många komplimanger om dom. Långa & smala ben är la det alla vill ha? och just det har jag, så har inga problem att visa upp mina ben inte :)

2. Mitt hår, även om jag har löshår så är jag nöjd. Får mycket kommentarer faktiskt om att jag har fint hår. Synd bara att jag var så dum och färgade det blondt, annars hade jag ju inte behövt detta löshår och kunnat ha långt och tjockt hår helt naturligt. Men mitt hår är bra att forma, lätt att få upp den här "bullen". Vet att på många vill den lätt lägga sig ner efter bara någon timme. Men för mig är det rätt lätt att ha den kvar då mina hårstårn är rätt

3. Min näsa, den är inte sådär kantig som tex kissies ;) den är mer lite rund på spetsen. Ja, har inte direkt inspekterat min näsa så, men är helt klart nöjd med den. tjocka.

Måste erkänna att det var sååå mycket lättare att komma på saker jag vill ändra på och är missnöjd över. Men antar det är bra att tänka till på sånt man tycker är fint med sig själv. & sen tycker jag detta är lite pinsamt att lägga upp. Men det är klart man skäms över sina komplex och vill ju helst inte visa andra. Så detta är starkt gjort, även om jag inte har flera tusen läsare så vet jag ju att många som känner mig läser och många som bara vet vem jag är. Det är ju nästan värst då :) Så poäng till mig tycker jag.

Peace


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
ForHair.se
RSS 2.0