Sätter lösenord på bloggen ett tag!

Från och med imorgon sätter jag lösenord på bloggen, vill blogga för min egenskull men pga en anledning vill jag inte att vem som helst ska läsa. Finns några som snokar alldeles för mycket, där med ingen bloggning nu över helgen och så.
Men kommer självklart ta bort det så småning om :)
 
PUSS

Men jag är lyckligare nu.

Idag har jag bara jobb på schemat, ska iväg till nästa pass nu snart.
Sen får jag inte glömma boka lite tider till saker jag ska göra i veckan, det är mycket nu! Sen blir det utgång imorgon så får se hur mycket upptadering det blir.
 

Lite mer shopping!

Tänkte visa lite mer shopping från maj månad jag inte visat, ni ska även få se mina ullareds köp. Har bara inte haft tid att ens packa upp de, haha!
 

Ska till jobbet nu!

Har inte så mycket skoj att berätta, i söndags tog vi ut mitt löshår & igår satte vi i nytt, så himla skönt med nytt hår :) Måste bara försöka få tag på min frisör så vi kan klippa in de också.
Sen igår blev det en sväng till olles för en måndagscider, men det var verkligen inte en jävel där typ så gick hem ganska tidigt.
 
Nu ska jag till jobbet, så vi hörs.
 
Mitt hår utan löshår :(

Ledig idag!

Mår dåligt idag också, får hoppas det blir bättre imorgon då juli månad är fullspäckad med jobb. Så finns ingen tid att vila på, är ledig idag dock men ska äntligen ta ut mitt hår, städa mitt rum och sen gå och sola! Resten av kvällen ska jag mysa i sängen.
 
Tänkte börja träna imorgon igen, men ska nog vänta tills jag är hundra igen.

plusikassan.se ForHair.se
RSS 2.0